Adaptació EI3

Benvolgudes famílies d’EI3,

Gairebé hem superat la primera setmana d’adaptació i volem compartir amb vosaltres els moments que estem compartint amb els vostres fills i filles.

Durant aquests dies anirem afegint més fotos als àlbums.

Esperem que us agradin!!!

Si cliqueu a la imatge podreu veure les fotos:

         

PLA ORGANITZACIÓ 21-22

Bon dia i bon curs 21-22.

Tot i que he fet una presentació per Bynapp, aprofito per saludar a tota la comunitat de l’escola Isidre Martí, sóc Francesc Niella, nou director de l’escola.

A continuació deixem en format resum 10 punts importants sobre el Pla d’Organització 21-22. És informació bàsica i essencial que posteriorment quedarà ampliada en el pla d’organització penjat a la web.

  1. INTRODUCCIÓ: El pla d’organització formarà part de la programació anual de centre i és un document consultable per les famílies.

2. PRINCIPIS BÀSICSGrups de convivència estables: Es manté la proposta organitzativa en grups estables. Aquest curs no es necessari mantenir la distància física de seguretat de 1,5 metres. Higiene de mans: En el cas dels infants es requereix el rentat de mans a l’arribada i sortida del centre, abans i després dels àpats, abans i després d’anar al lavabo i abans i després de l’esbarjo. Mascareta: A infantil NO és obligatòria, però es recomana portar-la als trajectes d’entrada i sortida del centre i a primària és obligatòria; la mesura és susceptible de canvis al llarg del curs segons l’evolució de la pandèmia.

3. REQUISITS D’ACCÉS : Per poder accedir al centre cal no tenir símptomes compatibles amb la Covid 19 o amb qualsevol altre quadre infecciós.  No convivents o contacte estret amb positiu confirmat o simptomatologia compatible en els 10 dies anteriors.

4. VENTILACIÓ / DESINFECCIÓ: La ventilació és una de les principals mesures de prevenció en espais interiors. La nova evidència mostra que la via de transmissió a través de les superfícies és molt menys rellevant del que s’havia considerat. La neteja i desinfecció s’ha de fer amb una periodicitat diària al final de la jornada.

5. GESTIÓ CASOS: Funcionarà igual que el curs passat on hi haurà un protocol de gestió de casos Covid-19. Inclourà un espai d’aïllament i es contactarà amb la família per tal que vinguin a recollir a l’infant.  La família haurà de contactar amb el CAP de referència i fer les actuacions necessàries. Si es decideix realitzar una PCR, l’infant i la família amb qui conviu hauran d’estar en aïllament al domicili fins conèixer-ne el resultat.

6. MENJADOR: L’empresa responsable (Teno) té els seus propis protocols, però en línies generals segueixen les directrius que marca el centre pel que fa a grups estables, distàncies, neteja de mans i ús de mascareta. Hi haurà més informació del servei de menjador en els propers dies.

7. PATIS: Es mantenen els patis sectoritzats i l’alumnat dins del grup estable no cal que faci ús de la mascareta. El nivell de sí n’haurà de fer ús ja que compartiran espai d’esbarjo.

8. ENTRADES I SORTIDES: Per saber la porta d’entrada i sortida del vostre fill/a, recomanem consultar el punt 4.3 proposta d’horaris i accessos (pàgines 13 a 16).

NIVELL HORARI
I3 8.50h-16.20h I3A     –     9-16.30h  I3B
I4 9-16.30h
I5 8.50-16.20h
1r 8.50-16.20h
2n 8.50-16.20h
3r 8.55h-16.25h
4t 8.55-16.25h
9-16.30h
9-16.30h

 

9. FAMÍLIES AL CENTRE: Al llarg del procés d’adaptació a EI3 (del 13 al 17 de setembre) les famílies dels infants poden acompanyar-los a l’aula seguint, això sí, les mesures de seguretat, distància i rentat de mans. Pel que fa a les reunions amb els docents i l’atenció a les famílies seguiran sent preferentment virtuals o per via telefònica.

10. ORGANITZACIÓ PEDAGÒGICA I CONFINAMENT: En cas de grup confinat, les mestres del cicle tenen protocols establerts sobre com funcionar en mode ‘virtual’. L’alumnat i les famílies seran degudament informades a les reunions d’inici de curs.

Renovem el pati d’Infantil!

Hola nens i nenes!! Hola famílies!!

Estem molt contents i contentes de dir-vos que ja tenim el pati d’Educació Infantil renovat!!

Hem arreglat i pintat les dues casetes de fusta i el tobogan petit; hem canviat la xarxa per dues cordes, una amb nusos i l’altre amb una escala triangular; hem substituït algunes peces de fusta que ja estaven molt malmeses… i ara ja us estem esperant per a que el pugueu gaudir el curs vinent.

Per a aconseguir aquesta renovació de les estructures del pati hem rebut l’ajuda econòmica de l’AFA!! Moltes gràcies!!

Us animem a que us feu socis de l’AFA el proper curs. TOTS JUNTS FEM ESCOLA!

 

Aniversaris i llibre viatger a EI3

Famílies, aquest darrer trimestre els nens i nenes d’EI3 han continuat fent-se grans i han bufat l’espelma dels 4 anys. També hem celebrat els aniversaris dels nens i nenes que fan anys durant les vacances d’estiu.

             

També hem acabat de confeccionar el nostre llibre viatger. Ens ha agradat molt ser protagonistes i explicar el que havíem fet a casa, i també ens ha agradat escoltar el que ens explicaven els companys i companyes.

               

 

Últimes activitats Juny

Aquesta darrera setmana de curs, vam fer diferents activitats molt divertides: GLOBOFLEXIA amb el Mag Yo-yo, JOCS D’AIGUA, un ESMORZAR especial i uns BALLS per acomiadar-nos d’aquest curs tant especial!!

Mireu què bé que s’ho van passar!!

 

Molt bon estiu famílies!!

Aniversaris i Llibre viatger EI4

Famílies,

Us deixem les fotos dels nens/es que faltaven per fer els 5 ANYS!!

Moltes felicitats a tots/es!!! Què grans que us feu!

 

I també, els alumnes que faltaven per explicar el Llibre viatger de les receptes!! Que ja el tenim acabat!!

Si cliqueu sobre de la imatge, podreu veure totes les fotos.

Moltes gràcies famílies per aquest curs tant especial!

Bon estiu!!

Bona sort i fins aviat!!!

El temps passa… I una any més hem acomiadat una promoció de l’escola.

Us desitgem tota la sort del món en el canvi cap a l’institut. Estem segures que ho fareu amb moltes ganes, amb constància en el treball, sense nervis i de la millor manera possible. Estem molt orgulloses de tots i totes vosaltres i us enviem molta força per la nova etapa que començareu ben aviat.

LA PLATJA EI4

Ahir els nens i nenes d’EI4 vam gaudir d’un dia genial a la platja de Gavà.

Vam jugar amb les activitats que ens havien preparat les mestres, ens vam banyar una bona estona i sobretot sobretot ens ho vam passar superbé amb tots els nostres companys i companyes.

 

Si voleu veure i gaudir des de lluny el nostre dia de platja cliqueu la imatge.

 

Sortida EI4 i EI5: Camins a cavall

Famílies, la setmana passada les classes d’EI4 i EI5 vam anar d’excursió a Esparreguera.

Vam fer l’activitat de ” Camins a cavall”.

Vam poder gaudir d’una bona estona, acariciant els ponis, preparant-los el menjar i fent una passejada amb ells.

Ens ho vam passar molt bé.

 

Si voleu veure les fotografies cliqueu els ponis

 

Sortida EI5: Descalçat pel bosc

Estimades famílies,

Els protagonistes d’avui han estat els sentits: hem caminat descalços per diferents superfícies; escoltat els sons del bosc; observat rastres de la fauna del bosc i olorat essències que hem trobat pels voltants.

Cliqueu damunt la foto i podreu veure les fotografies i vídeos que hem fet.

Una abraçada,

Equip de mestres d’Educació Infantil

Projecte Educatiu d’Entorn

Hola famílies!!

Durant aquest curs, les classes de 5è i 6è hem participat al Projecte Educatiu d’Entorn EDUNAUTA!! Hem realitzat algunes activitats tant a l’escola com a altres espais d’Esplugues. Aquest mes de juny hem realitzat la festa de cloenda amb una tarda de jocs!! Si voleu veure com ens ho vam passar, feu click a la fotografia i en veureu d’altres.

 

Relaxació i massatges a EI3B

Uffff, que nerviosos que estàvem l’altre dia!!!!

Vam tenir una idea per relaxar-nos: vam apagar els llums, ens vam estirar a terra i mentre sonava una música relaxant, la Judith ens va explicar una història.

Un cop ens vam tranquil·litzar, ens vam posar per parelles i ens vam fer un massatge. Ens va agradar molt i, sobretot, vam quedar molt relaxats.

Si cliqueu a la imatge podreu veure els vídeos d’aquest moment tan especial:

 

EI3 visitem les aules d’EI4

Aquest matí hem aprofitat que la segona planta de l’edifici d’infantil estava buida i hem decidit que els infants de EI3 ja estàvem preparats/des per visitar la segona planta del nostre edifici.

Pujar a la segona planta representa un pas més en tot allò que implica créixer i fer-nos grans.

Hem vist amb il·lusió als ulls: les aules, espais comuns, joguines, dibuixos, contes…i ens hem imaginat com serà el curs vinent.

Aquesta estona de descobriment ens ha ajudat a entendre que la nostra etapa a EI3 està a punt de finalitzar. Comencem a tancar etapes. El curs vinent ja no serem els més petits de l’escola!

Si cliqueu a la imatge podreu veure un recull de fotografies d’aquest moment tan especial:

Caminem descalços (EI3)

Sabeu que vam fer ahir els nens i nenes d’EI3?

Vam caminar descalços pel bosc!!! També vam experimentat amb el sentit de l’olfacte, el de l’oïda i el de la vista.

Si cliqueu a la imatge podreu veure un recull de fotografies:

 

DESCOBRINT L’EURO!

Hola hOLa followers!

Com ja sabeu a 3r treballem per racons. En aquesta ocasió estem treballant les equivalències, el valor i el càlcul amb els euros. Amb aquesta metodologia treballem a més de les mates altres àrees de manera transversal. I què vol dir això? Doncs que treballem diferents competències aplicant coneixements i estratègies autònomament.

Aquí teniu una petita mostra!

  1. Racó “EL PREU JUST”.
  2. Racó ” La botigueta dels donuts”
  3. Racó ” Càlcul”
  4. Racó  Mc’ Donald

Una abraçada!!!

 

 

Landart

A 3r hem descobert un moviment artístic que fa servir la natura per crear les obres d’art, es coneix com a LANDART. Ahir a la tarda vam anar al parc a fer les nostres creacions, però com són efímeres i potser ja no hi són us deixem una mostra de la galeria d’art que vam fer ahir: heu de clickar a la següent fotografia.

 

Petits i petites mestres de 3r