A P5 ENS ESCRIVIM CARTES

Els nens i nenes de P5 estem molt motivats per escriure! Aprofitant aquestes ganes, aquest mes de Maig hem començat una activitat molt divertida i emocionant. Ens estem escrivint cartes que ens enviem entre els nens i nenes de les dues classes de P5. L’emoció i la incertesa de saber que potser rebem una carta d’algun company nostre ens dóna molta energia per continuar escrivint amb un sentit i una funció.
Com a activitat inicial i prèvia a començar a escriure cartes, les nostres tutores ens han presentat una prestatgeria molt xula amb una guixeta per a cadascú de nosaltres, la nostra bústia, a on ens poden deixar les cartes els nostres remitents. A continuació hem escollit quin calaixet volem perquè ens enviin la nostra correspondència i hi hem enganxat el nostre nom (prèviament realitzat a la classe d’informàtica, amb l’estil, color i tipologia de lletra que a cadascú més ens ha agradat). Després ens han ensenyat la manera d’escriure una carta com cal i així poder enviar-la al nostre destinatari. Feu una una ullada a les fotografies i veureu que parlen per si soles!!
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>