FEM TALLERS A INFANTIL

Ja hem començat els tallers a infantil, al llarg d’aquest trimestre i fins al mes de febrer, cada taller tindrà una durada de 3 sessions. Els tallers que portem a terme són els següents:

  • Dansa de la deesa Dayta. El Secret de Dayta és un recurs pedagògic vinculat a promoure els hàbits saludables i el consum de fruita i verdura. A partir d’una dansa i d’un conte ens endinsarem al poble de Martinet de les Llavors tot gaudint aprendrem a cuidar-nos. 
  • Teatre. Amb el teatre aconseguirem de manera lúdica: aprendre a escoltar, reforçar la memòria, perdre la vergonya davant del públic, ampliar vocabulari i fer treball d’equip. Les activitats de teatre les farem a  partir de dos contes tradicionals: Els músics de Bremen i La rateta que escombrava l’escaleta (ombres xineses).
  • Experiments: L’experimentació permet que l’aprenentatge sigui significatiu, a fer-se preguntes i fer hipòtesis, també potencia la creativitat, la imaginació, observar, manipular, experimentar, descobrir, etc. Al mateix temps, els dóna la possibilitat de refer el seu treball tantes vegades com ho necessitin, aprenent a través de l’assaig-error i això els permet millorar la seva autoestima. 
  • Taula de llum: La taula de llum és una eina lúdica i educativa. Ajuda a millorar el desenvolupament cognitiu i l’aprenentatge per les múltiples percepcions del material que a simple vista no són percebudes. Amb la quinoa i el pinzell descobriran noves maneres de dibuixar, nous moviments en els processos d’escriptura i dibuix. En aquestes sessions es tanquen les llums de l’aula perquè els infants es concentrin i el centre d’atenció sigui la taula de llum. Per aquest motiu les fotografies han quedat més fosques.

A continuació podeu veure un vídeo dels tallers explicats. Esperem que el gaudiu tant com ells!

 

L’equip de mestres d’infantil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>