Descobrim Gaudí i el MODERNISME

El passat dimecres dia 26 de gener 5è i 6è vam fer la sortida relacionada amb Antoni Gaudí, l’artista que estem treballant, i el MODERNISME.

En un principi havíem de visitar la Sagrada Família i el Parck Güell, que són obres de Gaudí, però per desgràcia, degut al COVID 19, la Sagrada Família no la podien visitar per dins. Per aquesta raó se’ns va oferir una alternativa molt interessant: Visita el Parck Güell al matí, el recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau al migdia i fer el dinar davant de la Sagrada família i veure-la per fora, que també val la Pena.

La sortida va ser molt interessant i vam aprendre moltes coses sobre el MODERNISME, la Sagrada Família, el Parck Güell i el seu gran autor, Antoni Gaudí, però també vam descobrir una joia arquitectònica, que pot ser no és tan coneguda, però que és una meravella. Ens referim al recinte modernista l’Hospital de Sant Pau i al seu autor, Lluís Domènech i Montaner.

A part de tot el que vam aprendre ens va divertir molt. Esperem que us agradi aquest article. Si cliqueu als enllaços, podreu visitar els llocs i conèixer més sobre Antoni Gaudí i Domènech i Fontaner.

Aquí teniu algunes fotos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>