Contra la mentida i l’adoctrinament: l’escola forma ciutadans lliures

Nosaltres, professionals de l’educació, volem denunciar amb rotunditat la mentida sistemàtica que s’està proclamant contra el nostre sistema educatiu i l’atac gratuït cap a les persones que formem part del mateix.

La llarga tradició de renovació pedagògica que ha mantingut viu el treball de millora educativa a Catalunya ha estat sempre intrínsecament lligada als valors de pluralisme, de llibertat, de ciutadania responsable, de pensament crític i de convivència en pau.

És per això que reafirmem amb la pancarta que trobareu penjada al balconet del Carlit, que la finalitat de l’escola és la formació integral de persones lliures, que pensin per elles mateixes, responsables i reflexives, amb capacitat de conviure en la diversitat, de resoldre problemes i de transformar el món on viuran, i reiterem el nostre compromís per seguir-ho fent possible. 

L’Equip docent de l’Escola Carlit

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>