Apunta’t a la sessió divulgativa ‘Conèixer i posar en valor els embotits del nostre territori’ que organitzem des de l’EA Pallars

Des de l’Escola Agrària del Pallars, en el marc de la Fira de la Girella, hem organitzat la sessió divulgativa ‘Conèixer i posar en valor els embotits del nostre territori‘ que tindrà lloc el 21 d’octubre de 2023 a Pont de Suert.

L’Alta Ribagorça compta amb un patrimoni gastronòmic d’una gran diversitat. Aquest es deu a les característiques de la comarca: un territori de muntanya, amb una matèria primera fruit del treball de la ramaderia i uns productors artesans que elaboren productes de qualitat. Cada cop més, la població valora els aliments sans, de proximitat i amb orígens coneguts.

Aquesta jornada, dirigida a professionals de la restauració i de petits comerços, vol donar a conèixer i posar en valor els embotits artesans com a element dinamitzador de l’economia de les comarques de muntanya.

Continguts

  • La cultura de l’aprofitament dels recursos
  • Elaboració d’embotits derivats del porc i del corder i vedella
  • Descripció, caracterització i tast guiat de diversos embotits

Programa complet