Mari Pau Montoro, professora de l’EA Pallars, t’explica més detalls del curs ‘Eines per a la transformació agroalimentària de muntanya‘

La Mari Pau Montoro, professora i cap de programes de l’Escola Agrària del Pallars, us explica en un minut en què consisteix el nostre curs ‘Eines per a la transformació agroalimentària de muntanya’. Preinscriu-te del 25 al 31 de maig de 2021. T’esperem a l’EA Pallars!… Llegeix més»

Els dies 5 i 6 de maig podreu conèixer l’Escola Agrària del Pallars a la fira virtual FormaOcupa

Els dies 5 i 6 de maig serem presents a la fira virtual FormaOcupa, un saló en línia de formació i ocupació organitzat per Fira de Lleida. Podreu trobar més informació sobre l’Escola Agrària del Pallars i el curs ‘Eines per a la transformació agroalimentària de muntanya’.… Llegeix més»

T’esperem al curs ‘Benestar animal a l’escorxador’ que hem preparat des de l’Escola Agrària del Pallars

Des de l’Escola Agrària del Pallars, hem organitzat el curs ‘Benestar animal a l’escorxador‘ que tindrà lloc el pròxim mes de maig. T’oferirem una formació bàsica i necessària que permeti al personal que treballa a l’escorxador manejar els animals en les millors condicions de benestar possibles. Apunta’t al curs!… Llegeix més»

Apunta’t al curs ‘Nivell bàsic de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris’ que organitzem a l’Escola Agrària del Pallars

Des de l’Escola Agrària del Pallars, hem organitzat el curs ‘Nivell bàsic de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris’ que tindrà lloc el pròxim mes de maig. Aprendràs a a realitzar una pràctica fitosanitària correcta i obtenir el carnet de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris de nivell bàsic. Inscriu-te, t’esperem!… Llegeix més»

El Departament d’Educació posa en marxa un nou portal amb informació sobre els estudis postobligatoris

El Departament d’Educació ha creat el portal temàtic ‘Tria educativa’, que neix amb un objectiu principal: oferir informació de qualitat i actualitzada als nois i noies que acaben l’ESO i han de decidir quina formació s’ajusta més als seus interessos i a la posterior sortida laboral. Us convidem a veure un vídeo explicatiu sobre la formació professional i el ventall d’oportunitats laborals que ofereix. … Llegeix més»

Reserva cita prèvia i visita l’Escola Agrària del Pallars per conèixer els seus estudis i instal·lacions

Vols conèixer el curs ‘Eines per a la transformació agroalimentària de muntanya’, l’oferta parcial del CFGS Processos i Qualitat en Indústries Alimentàries?T’obrim les portes del nostre centre per mostrar-te les instal·lacions i explicar-te en què consisteixen aquests estudis! Contacta amb nosaltres, concerta cita prèvia i reserva el dia i hora que et vagi millor! … Llegeix més»

Preinscriu-te al curs ‘Eines per a la transformació agroalimentària de muntanya’ de l’Escola Agrària del Pallars

El període de preinscripcions al curs ‘Eines per a la transformació agroalimentària de muntanya’ s’iniciarà el proper 25 de maig i finalitzarà el 31 del mateix mes. Des de l’Escola Agrària del Pallars, impartim el curs ‘Eines per a la transformació agroalimentària de muntanya‘, oferta parcial del Cicle Formatiu de Grau Superior de Processos i Qualitat en Indústries Alimentàries.… Llegeix més»

Bases legals del sorteig del lot de productes per la compra de les bosses solidàries per La Marató de TV3

Les Escoles Agràries i Faves Comptades han creat unes bosses solidàries amb el lema “El món agrari en lluita contra la COVID-19”. Tots els diners recollits en la venda d’aquest article aniran destinats a La Marató de TV3 2020, dedicada a la recerca i investigació contra el coronavirus. Les bosses es poden comprar a les catorze Escoles Agràries de Catalunya i a www.favescomptades.cat.… Llegeix més»