Escola Agrària de Mas Bové

L’Escola Agrària de Mas Bové és una escola pública del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, situada al terme municipal de Constantí (Tarragonès), i forma part de la xarxa d’escoles agràries del Servei de Formació Agrària del departament.

La nostra missió consisteix a garantir la qualificació professional de les persones que volen desenvolupar o desenvolupen la seva activitat en el sector agroalimentari, mitjançant una formació que els faciliti la inserció en el món laboral i els capaciti per afrontar amb competitivitat la seva tasca com a professionals del sector agroalimentari.

El nostre projecte de formació es fonamenta en la integració dels àmbits de la formació contínua (presencial, semipresencial i a distància) i la transferència tecnològica.

Curs “La poda natural en olivera i ametller”


Podar va més enllà de tallar branques sense tenir clar per què ho fem i quins efectes tindrà sobre l’arbre.
L’objectiu del curs és aportar els coneixements i les habilitats pràctiques per aconseguir fer una esporga en
harmonia amb l’arbre, que li permeti un creixement equilibrat… Llegeix més»

Curs “Regeneració del sòl a través de la microbiologia”

 
 

 
A dia d’avui ja s’és conscient de la necessitat de trobar sistemes que siguin capaços de regenerar sòls  agrícoles. Els mètodes de producció d’aliments que hem estat utilitzant no han tingut en compte “el conjunt” i com a conseqüència hem trencat una cohesió necessària… Llegeix més»

Curs “Com crear una estratègia de fidelització a la teva empresa agroalimentària”


 
La prioritat de totes les empreses és aconseguir que el client estigui satisfet amb el producte o servei que ha consumit, que repeteixi i compri de nou, i finalment que el recomani. Però quins mecanismes cal implementar perquè això passi?
En aquesta formació donarem un… Llegeix més»

Curs ” Bàsic de tast d’olis”


En el sector de l’oli d’oliva, cal determinar i valorar molts paràmetres de producció, però, un cop produït, l’oli esdevé un producte alimentari amb una composició i qualitat de caràcter únic, individual i degradable.
Atesa la baixa concentració de molts compostos químics responsables dels seus… Llegeix més»

Curs ” Olivera, avellaner i ametller en producció sostenible i ecològica”

 

 
Aquest curs pretén aprofundir en aspectes determinants del conreu com: noves plantacions, esporga, conreu ecològic, gestió del sòl, reg, fertilització i sanitat vegetal, comercialització i qualitat de la producció, tenint en compte un elevat grau de sostenibilitat ambiental.
El curs consta de sessions teòriques i… Llegeix més»

Curs “Com crear una botiga en línia i vendre per internet”


 
La creació d’una botiga virtual és un moment crucial en l’estratègia d’una empresa agroalimentària i cal conèixer quins són els punts bàsics que cal tenir en compte per tal de tenir èxit.
Aquest curs té com a objectiu guiar l’alumnat en aquest procés, proporcionant coneixements… Llegeix més»