Drets Humans Universals

Des de l’àmbit de la Història i de les Ciències Socials de l’escola, animem al nostre alumnat, així com als amics i amigues del centre, a participar de manera activa en el curs organitzat per l’àrea de Ciutadania de l’ Ajuntament del Prat sota el títol “Drets Humans Universals, són els nostres drets, com reclamar-los?”.
Com no podria ser d’una altra manera, compartim plenament els objectius d’aquest curs: la formació d’ una ciutadania crítica i compromesa amb l’estat de dret.
Constarà de 4 sessions, una per trimestre, dirigides pel professor de dret de la Universitat de Barcelona, David Bondía García, actual president de l’Institut de Drets Humans de Catalunya. La primera sessió tindrà lloc el proper 18 de març amb el títol: “2021: no hi haurà reconstrucció social sense drets humans. La Covid-19 pot ser una oportunitat per seguir avançant en drets humans”
Més informació:
https://www.elprat.cat/la-ciutat/guia-cursos-i-tallers/drets-humans-universals-son-els-nostres-drets-com-reclamar-los

 

CINEFÒRUM CFA TERRA BAIXA

Des del tercer trimestre del curs passat 2019-2020, durant les dures setmanes de confinament, l’escola va posar en marxa un cinefòrum telemàtic amb professors i alumnes interessats en la matèria d’Història i també amb les problemàtiques socials. L’èxit d’aquesta iniciativa ens va fer decidir la continuació del projecte per aquest curs 2020/2021, obrint la participació també als amics del centre que puguin estar interessats a participar. El cinefòrum es continua fent de manera telemàtica els dimecres de 18:00 h a 20:00 h. Per participar-hi, només cal enviar un correu a josepmaria.ortuno@cfaterrabaixa.cat sol·licitant-lo i a continuació rebrà les instruccions per poder començar.