Programa “El Prat Educa”

En el programa “El Prat Educa” de l’Ajuntament del Prat, els alumnes de GES 2 han realitzat l’activitat “Funcionem amb renovables” dintre del marc d’educació ambiental.

On hi ha hagut una xerrada inicial per part de la conferenciant, així com uns tallers amb diferents maquetes simulant les energies renovables, i finalment parlant en una taula rodona, sobre l’actualitat i possibles implantacions d’aquestes en la nostra societat.

 

Drets Humans Universals

 

Des de l’àmbit de la Història i de les Ciències Socials de l’escola, animem al nostre alumnat, així com als amics i amigues del centre, a participar de manera activa en el curs organitzat per l’àrea de Ciutadania de l’ Ajuntament del Prat sota el títol “Drets Humans Universals, són els nostres drets, com reclamar-los?”.
Com no podria ser d’una altra manera, compartim plenament els objectius d’aquest curs: la formació d’ una ciutadania crítica i compromesa amb l’estat de dret.
Constarà de 4 sessions, una per trimestre, dirigides pel professor de dret de la Universitat de Barcelona, David Bondía García, actual president de l’Institut de Drets Humans de Catalunya. La primera sessió tindrà lloc el proper 18 de març amb el títol: “2021: no hi haurà reconstrucció social sense drets humans. La Covid-19 pot ser una oportunitat per seguir avançant en drets humans”

Més informació:
https://www.elprat.cat/la-ciutat/guia-cursos-i-tallers/drets-humans-universals-son-els-nostres-drets-com-reclamar-los

 

CINEFÒRUM CFA TERRA BAIXA

Des del tercer trimestre del curs passat 2019-2020, durant les dures setmanes de confinament, l’escola va posar en marxa un cinefòrum telemàtic amb professors i alumnes interessats en la matèria d’Història i també amb les problemàtiques socials. L’èxit d’aquesta iniciativa ens va fer decidir la continuació del projecte per aquest curs 2020/2021, obrint la participació també als amics del centre que puguin estar interessats a participar. El cinefòrum es continua fent de manera telemàtica els dimecres de 18:00 h a 20:00 h. Per participar-hi, només cal enviar un correu a josepmaria.ortuno@cfaterrabaixa.cat sol·licitant-lo i a continuació rebrà les instruccions per poder començar.