RESULTATS PROVES EL CANGUR 2018

VOLEM FELICITAR Júlia Boix i Ada Cavallé de 6è i,  Adrià Bolumar, Martí Colet, Èric González, Laia Llauradó, Adrià Medina  i Laia Solanes de 5è, que formen part DEL 6% DE LES MILLORS PUNTUACIONS DE CATALUNYA.

També Clara Gay, Oriol Lufti, Albert Martí, Alba Torres, Jana Torres, Marc Salcedo i Maria Sànchez de 6è, i Pol Esteve, Víctor Fernández, Clàudia Navarro i Leire Torruella de 5è , que formen part  DEL 10% DE LES MILLORS PUNTUACIONS DE CATALUNYA.

Per veure les puntuacions de CINQUÈ, cliqueu aquest enllaç. Per veure les de SISÈ, cliqueu aquest.

Si encara voleu tenir més informació sobre els resultats de Catalunya cliqueu aquest enllaç: LLISTA DE MILLORS PUNTUACIONS

EL CANGUR-PRIMÀRIA és una activitat matemàtica impulsada per la societat internacional

Le Kangourou sans Frontières per estimular i motivar una àmplia
majoria de l’alumnat i que a Catalunya organitza la Societat
Catalana de Matemàtiques.

QUIN OBJECTIU TÉ?

Amb un format de concurs individual, l’objectiu autèntic del Cangur és que l’alumnat participi i dediqui una estona especial a divertir-se tot resolent els reptes plantejats. Hi ha una prova diferent per a cada curs.  Els problemes es basen més en el raonament i l’enginy que en coneixements matemàtics específics.

 A QUI VA ADREÇADA?

A tot l’alumnat de 5è i 6è de primària

MÉS INFORMACIÓ

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>