6. GESTIÓ ECONÒMICA I ADMINISTRATIVA

 

Comissió econòmica del Consell Escolar
És qui supervisa, proposa i aprova els pressupostos i les liquidacions de totes les despeses econòmiques que es gestionen dins del Consell Escolar. També és qui resol situacions o circumstàncies especials que es puguin produir al centre.

Administrativa

L’administrativa del centre és Ester Anglès Vidal.L’horari d’atenció al públic és e 9 a 11.

Actualització de dades
Qualsevol variació de les dades familiars s’ha de comunicar directament, per escrit, a l’administrativa del centre i a l’ AMPA.

Gestió econòmica de les activitats, sortides i material cooperatiu de classe.
Les sortides i el material cooperatiu de classe estan gestionades pel professorat del centre i aprovades pel Consell Escolar. Les colònies, activitats, sortides i material cooperatiu de clase es pagaran mitjançant transferència bancària.

Autoritzacions i pagaments de sortides, excursions , activitats i colònies

L’escola té planificades una sèrie d’activitats, sortides, excursions i colònies per a tota l’escolaritat de l’alumnat del centre. Aquesta pot variar d’un any a l’altre en funció de l’oferta que hi hagi en aquell moment. En tot cas, a les reunions d’inici de curs s’expliquen les activitats previstes. Per a cada sortida, cal l’autorització del pare/mare o tutor/-a per a fer la sortida i el comprovant del pagament bancari.

Material Escolar

El material escolar, l’adquirirà el centre amb règim cooperatiu de classe. L’import és de 70 euros per classe, per a P-3, primer i segon; i de 60 euros, per a P4, P5, tercer, quart, cinquè i sisè.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>