Avaluació per rúbriques: Bon Profit

El passat 17 de gener, gràcies al nostre formador, en Frank Sabaté, vam gaudir d’una altra sessió dins el programa d’Aliances Magnet, sobre l’Avaluació i el Treball per projectes fent servir la “Rúbrica d’avaluació d’un Berenar”.

L’objectiu era preparar un berenar que posteriorment seria avaluat per tots els companys i companyes. Amb aquesta activitat tot el professorat va realitzar una pràctica professional amb un instrument d’avaluació que permet que el propi alumnat reflexioni sobre el que ha d’aconseguir i com ho ha de dur a terme, posant-lo al centre del seu aprenentatge, alhora que s’incorpora el treball cooperatiu entre companys i companyes.

Per la seva realització i presentació havíem de tenir present els punts que serien avaluats i que prèviament vam poder llegir en la rúbrica.

Per començar l’activitat vam anar en equips al supermercat a buscar els ingredients que necessitàvem amb un pressupost de 10€ i un temps de 20min

Cada grup va preparar el seu “berenar”. Vam reflexionar, valorar i debatre sobre l’Avaluació gaudint d’un bon àpat! Una sessió més d’acompanyament en la que l’equip de mestres de l’escola es cohesiona al voltant d’un objectiu comú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>