Xerrada Col·loqui: “Acompanyar l’aprenentatge des de casa”

En substitució al plenari anual de la comunitat, enguany es farà una xerrada col·loqui online sota el títol de “Acompanyar l’aprenentatge des de casa“.

Aquesta xerrada es farà el dia 1 de març, a les 17.30 h.

L’enllaç a la xerrada és:

https://zoom.us/j/98995455330

ID de reunió: 989 9545 5330

Sinopsis:

“Els nois i noies s’enfronten a tasques cada cop més complexes a mida que creixen. La motivació no sempre està al 100%, i la situació actual de pandèmia, amb les seves incerteses i les dificultats pràctiques, suposen un repte important per a ells i per a les seves famílies. Quin és el nostre paper com a pares i mares? Com podem acompanyar els nostres fills i filles, a nivell emocional i a nivell d’aprenentatges? En cas de confinament, quines eines tenim per mantenir viva la vinculació amb l’escola o institut i amb l’aprenentatge? A la xerrada comentarem algunes idees bàsiques per potenciar la motivació de forma positiva i donarem algunes pistes per poder ajudar, dins el possible, els nostres fills i filles”.

Farà la xerrada:

Miquel Àngel Alabart, Mestre, Psicopedagog i Terapeuta familiar. És autor de llibres sobre criança i educació en família, i director de la revista Viure en família. És professor associat a la Universitat de Vic.

Us esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>