Som una Comunitat d’Aprenentatge que persegueix la màxima qualitat d’ensenyament-aprenentatge per als seus alumnes. Creu i aposta fermament per les capacitats de tots els nens i nenes. No limita, ajuda a créixer.

Una escola oberta que es construeix amb la participació i la intervenció de tots els agents que poden millorar l’aprenentatge. El centre esdevé l’espai educatiu on totes les persones ensenyen i aprenen, siguin nens, mares, pares, voluntariat o l’equip de mestres, qui té la responsabilitat bàsica d’aquest procés. Es basa doncs en l’acció coordinada de tots els agents educatius. Una escola on se us convida a ser protagonistes del procés educatiu del vostre fill o filla.

Una escola que treballa amb metodologies contrastades, basades en l’experimentació, el treball cooperatiu, el diàleg i l’aprenentatge dialògic, la diversificació de propostes i de recursos, l’esforç i els valors humans com a fonament i fita…

L’escola vol formar alumnes competents, amb habilitat per argumentar i justificar, capaços de donar respostes creatives, innovadores, ajustades, adequades per a una societat canviant i en evolució constant.

 

Retrat amb pintura

Bon dia!
hem acabat aquesta setmana fent una activitat amb pintura a l’hora de plàstica.
Hem treballat el retrat abstracte a partir de l’obra d’en Laurent Folco.
Podeu conèixer l’obra d’aquest artista contemporani francès mirant aquesta presentació:

I aquí ens veureu treballant…
 

 
 

Nombres romans

Hola famílies!
Hem començat a treballar els nombres romans i els vostres fills i filles estan molt engrescats. Veuen nombres romans per tot arreu!.
Avui hem anat al Parc de Lledoner a fer l’assemblea i a jugar una estona. Un grup de nens i nenes ha… Llegeix més»