Som una Comunitat d’Aprenentatge que persegueix la màxima qualitat d’ensenyament-aprenentatge per als seus alumnes. Creu i aposta fermament per les capacitats de tots els nens i nenes. No limita, ajuda a créixer.

Una escola participativa que es construeix amb la participació i la intervenció de tots els agents que poden millorar l’aprenentatge. El centre esdevé l’espai educatiu on totes les persones ensenyen i aprenen, siguin nens, mares, pares, voluntariat o l’equip de mestres, qui té la responsabilitat bàsica d’aquest procés. Es basa doncs en l’acció coordinada de tots els agents educatius. Una escola on se us convida a ser protagonistes del procés educatiu del vostre fill o filla.

Una escola que treballa amb metodologies contrastades, basades en l’experimentació, el treball cooperatiu, el diàleg i l’aprenentatge dialàgic, la diversificació de propostes i de recursos, l’esforç els valors humans com a fonament i fita… Són les metodologies que millors resultats estan donant al món.

 

Portes Obertes, 12 i 14 de març

El dimarts 12 de març de 2019, a les 18 h. farem una xerrada informativa per donar a conèixer el projecte educatiu de la nostra escola. En acabar farem una visita pels diferents espais del centre.
El dijous 14 de març de 2019, a les 15 h. podreu veure… Llegeix més»

Consell Escolar, 30 de gener

Pel dimecres 30 de gener està convocat el Consell Escolar, amb el següent ordre del dia:

– Aprovació, si s’escau, de l’acta anterior.
– Estat de comptes de l’escola (tancament econòmic 2018 i pressupost 2019).
– Precs i preguntes.

Podeu fer arribar la vostra veu a través dels vostres… Llegeix més»

Estem a STEAMCat

Enguany i durant tres cursos participem al programa STEAMcat del departament d’educació, junt amb 49 centres més.
Aquest projecte vol afavorir el desenvolupament de les competències  relacionades amb els aprenentatges dels àmbits cientificotecnològic  i matemàtic.
Amb aquest objectiu els dies 26 i 27 de febrer celebrarem a… Llegeix més»