Tras la trobada de Comissions, t’hi esperem!

Com ja sabeu, dijous dia 11 hi havia convocada una trobada de Comissions on tots els components, vocals i famílies interessades vam tenir l’oportunitat de reunir-nos i compartir una estona junts. Volíem donar les gràcies, des de la junta de l’AMPA, a tots aquells/es voluntaris que fan que el dia a dia sigui més productiu gràcies a la seva empenta i les ganes que hi posen col·laborant a les diferents Comissions que hi ha a la nostra escola. Sabem que sense vosaltres moltes de les accions que es realitzen al centre no serien possibles i us ho volíem agrair amb aquesta trobada y amb aquest resum de la Festa de les Comissions.

A les 19.30h van començar a arribar algunes famílies amb els seus fills/es i l’acte va iniciarse a les 20.00h. Els petits van gaudir dibuixant i jugant al pati i els adults vam quedar-nos al menjador de l’escola, on vam poder parlar i compartir certes idees per tal de continuar engrescant les famílies i fer-les partícips de les diferents Comissions. Hi havia famílies de P3 que es mostraven interessades i que també volien aportar el seu granet de sorra.

Durant la reunió vam poder menjar i beure i, alguns, vam acabar la jornada amb un sopar de pizzes, mentre els petits continuaven engrescats jugant a la pilota i als diferents jocs que ens havien deixat.

Algunes de les idees que van sorgir van ser que es podien fer certes trobades els divendres a la tarda per tal d’ajudar a la Comissió de Decoració, que va manifestar la seva dificultat a l’hora de poder organitzar les diferents festes del centre per manca de voluntaris.

Cadascú podia dir la seva, però tots compartíem la mateixa idea: hem de fer pinya, hem de compartir més estones i continuar participant en les Comissions per tal de mantenir un dels elements que caracteritza la nostra escola: la participació de les famílies.

Per això, el més important que hem de dir a hores d’ara és: gràcies per la vostra assistència i animeu-vos a formar part de l’esperit de Lledoner: LES COMISSIONS!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>