Guia per a la prevenció de l’ús adequat de pantalles i joc d’apostes online

Benvolguts i benvolgudes,

El Servei de Salut Pública participem en el projecte de la Diputació de Barcelona d’elaborar una Guia adreçada a tota la comunitat educativa per treballar amb infants i adolescents l’ús adequat de pantalles, des de la relació a través de les xarxes socials, al jocs d’apostes online.

Pensem que la vostra participació és important per identificar els riscos que han de conèixer els nois i noies quan fan ús de les pantalles i xarxes socials.

Per aquest motiu, us convidem a participar a una sessió de debat de famílies que es realitzarà el proper 13 d’octubre a les 18’30h a l’Equipament del GRA. Paral·lelament, també es treballarà amb un grup focal d’infants i adolescents i amb un altre grup focal de professionals. Aquesta sessió tindrà una durada de 2 h.

El resultat d’aquest procés tindrà com a resultat la Guia, que permetrà a tota la comunitat educativa tractar aquesta temàtica des de l’àmbit de la prevenció. Adjunto document on s’especifiquen les fases de prospecció del projecte.
Agraïm per endavant la vostra disposició i participació, i quedem a la vostra disposició per qualsevol dubte.

Preguem confirmeu la vostra assistència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>