Pressupostos Participatius

Són 5 les propostes rebudes en relació als Pressupostos Participatius. La votació d’aquestes propostes es farà mitjançant un qüestionari Google del 20 al 31 de maig. Les propostes són:

  1. Adequació de pati de primària: Adequar el pati de primària amb espais d’ombra, taules de pícnic i jocs per a la seva edat. Aquesta actuació s’iniciaria amb l’elaboració d’un projecte.
  2. El gegant del Lledoner :Fer un gegant en forma d’un lledoner, especialment pensat per a la comunitat de petits i amb la intenció no només de tenir-lo a l’escola sinó també per a participar en les activitats del barri i de la ciutat.
  3. Educació emocional a l’abast de la comunitat: Diferents recursos per fomentar l’Educació Emocional de les famílies i llurs infants: Llibres i Tallers pràctics i/o Xerrades.
  4. Llibretes ecològiques (per 6é primària): Llibretes ‘ecològiques’ RocketBook Everlast [https://www.youtube.com/watch?v=FL2aOGwm3Ak] per a 6è de primària.
  5. Tallers de ciència amb en Marc Boada (divulgador científic): Tallers i xerrades de ciència amb en Marc Boada. La temàtica s’adaptaria a les demandes dels diferents grups classe.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>