Vols millorar la nostra escola? Aporta la teva idea als Pressupostos Participatius!

L’Ajuntament posa a la disposició de la ciutadania 2 milions d’euros per a noves inversions i millores a la ciutat.

La ciutadania podrà tornar a fer propostes i decidir a què es destinen 2 milions d’euros, el doble de l’import de la primera edició. Els principals objectius dels Pressupostos Participatius són implicar la ciutadania en la participació, debat i presa de decisions sobre el destí d’una part dels recursos públics, una major transparència i eficiència en la gestió municipal, conèixer les necessitats i prioritats de la ciutadania i ajustar la despesa municipal tenint en compte aquestes necessitats.

La regidora de Participació, Andrea Canelo, ha destacat com a novetat d’aquests segons Pressupostos Participatius que «donaran prioritat a les propostes que promoguin la igualtat de gènere, la igualtat d’oportunitats i la cohesió social. També aquelles propostes que contribueixin a enfortir comunitats i fomentar la innovació social, a promoure la transició ecològica i fer front a l’emergència climàtica, així com els que donin resposta a l’Agenda 2030 i als Objectius de Desenvolupament Sostenible».

Tens tota la informació aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>