Grups interactius a la classe dels Dinosaures.

A la classe dels Dinosaures aquestes dues ultimes setmanes, no han pogut venir tots els voluntaris que necessitàvem, tot i així ens hem adaptat i els hem fet. Hi ha algunes activitats que no hem pogut fer i d’altres si. Com hem trobat a faltar més voluntaris!!  Les activitats d’aquestes dues setmanes han estat:

El joc del coloroma: seguir les indicacions d’un parell de daus i col·locar les formes geomètriques corresponent en un taulell de joc, segons el color i la forma.

Blocs lògics: Formes geomètriques, joc per classificar i ordenar les formes segons diferents atributs. Prim, gruixut, color, forma o mida. Hem construït una casa a terra i havíem de buscar peces que poguessin entrar-hi. Cada casa tenia les seves etiquetes indicant quines peces poden entrar i quines no.

Joc del bingo: Anem traient els números i tapem els que tenim en el nostre paper.

Joc de la mona (joc de cartes): Els nens i nenes han de fer parelles amb les cartes que tenen, després agafen una carta del jugador que tenen al costat i sinó poden fer parelles passen el torn. Hi ha una carta que no té parella.

Puzles: Aprenem i compartim puzles entre tots i totes.

El joc del supersix: Es reparteixen el mateix nombre de peces per tots els jugadors/es, es llença el dau i es van col·locant les peces al centre, si l’espai del número que diu el dau està lliure de peces, sinó agafes la peça del centre de la taula.

Aquí podeu veure les fotos de la classe dels Dinosaures.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>