Festa de la tardor 2018

festa de la tardor

Com cada any, us fem arribar la informació per a la Festa de la Tardor que celebrarem el dimecres 31 d’octubre:

  • Al matí:
    Per poder compartir un esmorzar amb tota la comunitat, cal que cada grup porti un mínim de dos pastissos de tardor, decorats i amb un nom ben original. Les famílies que vulguin fer-los s’hauran d’apuntar a unes graelles que es penjaran a les portes de cada aula a partir de dimarts 23 d’octubre. Caldrà portar els pastissos fets el mateix dimarts 31 a les 9h i dur-los al menjador d’un dels dos edificis.
    És molt important que tingueu en compte les al·lèrgies dels vostres fills i filles i, si s’escau, porteu el que sigui millor per a ells.
  • A la tarda:
    A la tarda es té previst fer una petita fira de tardor amb diferents tallers i activitats on famílies, mestres i nens puguin gaudir plegats.

• La festa començarà a les 15.15h i acabarà a les 16.15h, moment en què els nens i nenes hauran d’anar a les seves aules. Les famílies de mitjans i grans hauran d’esperar la sortida dels seus fills al pati de primària i les de petits a l’espai del rocòdrom, exceptuant les de P3 que podran entrar a les aules.

• Hi haurà dues fires; una a l’edifici de petits i l’altre a l’edifici de mitjans i grans. Les famílies podreu visitar les dues fires, però els nens/es no podran canviar d’edifici. L’equip de mestres us aconsella que comenceu visitant la fira de l’edifici de primària i acabeu per la d’edifici de petits.

• Les famílies de la comunitat de petits, 1r i 2n que puguin venir a la festa caldrà que confirmin la seva assistència als tutors abans del divendres 26 d’octubre.

• Les famílies de la comunitat de petits abans d’iniciar la festa, se’ls hi farà una breu explicació sobre el seu funcionament.

• Quan s’obrin les portes a les 15.15h, les famílies hauran d’anar a buscar als seus fills/es a les seves aules i a continuació ja podran descobrir junts la fira de tardor.

Per acabar, us demanem que NO FEU FOTOS per tal de preservar el dret d’imatge dels nens i nenes. Hi haurà mestres i nens/es encarregats d’enregistrar la festa i les tindreu al web de l’escola el més aviat possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>