Els Wonderfuls (6èC) encenem motors!

Hola, bon dia a tothom

Us volem informar del què hem fet aquesta setmana. El dilluns hem començat amb les matemàtiques i hem treballat les potències i hem continuat treballant- hi gairebé tota la setmana per així poder entendre-ho millor.

També hem repassat les normes d’ortografia per l’assignatura de català per millorar la i aprendre noves paraules. A castellà treballem la gramàtica, l’ortografia i el vocabulari. I el més important… el nostre projecte del trimestre: la Reproducció. Ens hem organitzat en grups de treball i comencem a treballar en temes concrets.

Per acabar la setmana hem fet una assemblea entre tota la classe. Vam parlar de les emocions, de la violència verbal i física que hi podia haver. Una companya es va sincerar i va dir que es sentia sola. Entre tots va, buscar solucions per millorar i ho vam aconseguir. Com a grup, ens vam sentir molt satisfets i emocionats. Aquesta setmana, a la sessió de plàstica hem fet l’espai de l’amistat. És un racó per poder deixar missatges positius als companys.

Per cert! ja tenim nom per la classe: Som els WONDERFULS

 

                                                                                                                                                                           Maria Fernández

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>