Els nostres interessos. La llum / la kika i els animals de nit.

Aquest segon trimestre els infants de les ambulàncies han mostrat interès per dos temes estrella:

La llum i la nostra mascota la KIKA.

A la comunitat de petits hem creat un ambient nou de llum. Les ambulàncies estan molt motivades per aquest espai i aquest trimestre hem anat diverses vegades a experimentar, descobrir i gaudir amb la llum. Juguem amb les ombres i fem ombres xineses. Descobrim materials i objectes que brillen amb la llum ultravioleta i juguem amb les taules de llum.

La Kika és la nostra mascota. Cada setmana marxa a casa d’un nen o nena. Entre tots anem elaborant un llibre amb les nostres notícies i amb totes les activitats que fa la Kika a casa nostra. La kika és un mussol i ens ha despertat molt interès aquest animal. Aprenem cançons, l’entorn on viu, el seu cant. Com és un ocell que surt a la nit ens interessem per tots aquells animals que surten al bosc a la nit: les papallones de nit, els ratpenats, porcs senglars… Hem fet un racó a l’aula amb la Kika i els animals de nit.

Esperem a la tornada continuar gaudint d’aquest racó i continuar fent noves descobertes.

La llum

La Kika i els animals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>