Cantada de nadales 2018

CANTADA  DE  NADALES Dissabte 22 de desembre

Benvolgudes famílies!

L’Ajuntament de Granollers organitza la tradicional Cantada de Nadales on les escoles participem cantant i passejant pels carrers de la ciutat i la Xarxa d’AMPAS de Granollers s’encarrega de donar-li un caire solidari donant suport a la Marató de TV3, aquest any dedicat al càncer. Trobareu una guardiola de la Marató de TV3 a Secretaria on podreu fer la vostra aportació durant aquests dies a l’escola i el dia de la Cantada pels carrers de la nostra ciutat. Es farà un recompte final amb totes les guardioles de les altres escoles participants.

Programació de la Cantada de Nadales

  • Dia: Dissabte 22 de desembre
  • Hora de trobada: 17.15 a la plaça de l’església
  • Hora d’inici Cantada: 17:30 hores
  • Punt de trobada i sortida: plaça de l’església
  • Recorregut: Es farà pels carrers i places de Granollers segons itinerari
  • Final: Cantada general amb totes les escoles a les 18:30 hores a la Plaça de l’Esglèsia.

Es farà una nadala conjunta: “El Rabadà”. Per acabar podrem beure una xocolata calenta a la mateixa Plaça de l’Església, que preparen els organitzadors de la festa.

IMPORTANT: CALDRÀ PORTAR GOTS RECICLATS DE CASA, ja que no es donaran gots de plàstic ,educant així en valors i treballar la sostenibilitat.

Farem un ASSAIG CONJUNT de les nadales a l’escola el dilluns 17 desembre a les 16:45 h a l’aula de música de l’edifici Primària. Animeu-vos i porteu instruments musicals tant per l’assaig com pel dia de la Cantada de Nadales.

Moltes gràcies per participar i fer comunitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>