VIVA LA FRIDA! (1r)

Aquest trimestre hem pogut conèixer la Frida Kahlo.

Vam començar per buscar informació sobre ella en llibres, vídeos, webs… Hem après tantes coses d’aquesta pintora, tan apassionant!

Vam veure que vivia a “la casa azul” i a través d’una aplicació, vam poder moure’ns per dins la casa. Ja que la teníem tant apamada, la vam dibuixar. Aquí en teniu el procés de 1rA, 1r B i 1r C.

Com que moltes de les seves obres són autoretrats vam decidir fer-ne un nosaltres mateixos. Ens vam observar bé als miralls per dibuixar-nos, posteriorment hi vam posar color, observant el color de la nostra pell i fent proves i barreges de colors per imitar-lo. Finalment, vam dibuixar-ne el fons. Igual que la Frida, hem intentat expressar-hi els nostres sentiments. Aquí podreu veure el procés creatiu de 1r A, 1rB i 1rC.

Ens hagués encantat convidar-vos a una exposició de les nostres produccions, però no podem. L’alternativa que hem trobat han estat aquests vídeos:

ARCS DE SANT MARTÍ: LA CASA AZUL I AUTORETRATS

MINI TORNADOS: LA CASA AZUL I AUTORETRATS

AURORES BOREALS: LA CASA AZUL I AUTORETRATS

… continuarà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>