Una primera setmana plena d’emocions

Hola famílies!

Ja ha passat una setmana des de que va començar aquest nou curs i la classe de 1r B l’ha començat amb molta motivació i ganes d’aprendre, de descobrir, d’experimentar i de compartir.

Durant aquests primers dies hem conegut a la nostra tutora, la Sandra, i ella ens ha conegut a nosaltres, també hem descobert una aula de primer a on els espais són amplis i ens permeten aprendre tot trobant el millor lloc per poder estar tranquil·les i tranquils. També hem posat el nom als calaixos a on deixem les sabatilles! Per cert, pensàvem que això de treure i posar sabates seria molt més difícil, però de cap de les maneres, ens traiem i posem les sabates sols i soles.

Ah! també hem creat una xarxa que ens ha ajudat a coneixe’ns i saber més de tots i totes nosaltres.

De part de la tutora: espero poder crear una xarxa encara més amplia que ens faci poder crear lligams entre tots i totes, per tal de poder anar tots a una.

Fins aviat 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>