TASQUES DE MÚSICA

PÀGINA AMB ACTIVITATS

Hola nens i nenes! Us deixo les activitats de música d’aquesta setmana.

Ja que no hem pogut celebrar la festa de Sant Jordi com qualsevol any, us he penjat tres cançons perquè escolteu, canteu i balleu. Aquestes estan posades per nivell, tot i que podeu accedir sense cap problema a cadascuna d’elles.

També us proposo un qüestionari de ritmes en el que heu d’identificar la ritme que estic interpretant i marcar la resposta correcta. Aquesta activitat s’ajusta als diferents nivells. Per alguns serà més aviat una activitat d’aprenentatge i per altres de repàs. El qüestionari està fet a una pàgina web que es diu Quizziz.

Per últim, teniu una petita audició en la qual heu d’identificar l’instrument que sona. Presteu molta atenció i a veure que tal se us dóna.

En cas de tenir qualsevol dubte, el meu correu és: musica@escolalledoner.com, us podeu posar en contacte i el podem solucionar.

Ànims i endavant!

Rubén

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>