Segona setmana de novembre…

Aquesta setmana ha estat una mica diferent a les anteriors. Dilluns vam fer música, ciència i tecnologia, castellà i educació física. L’endemà, dimarts, vam fer grups interactius de català i a la tarda grups interactius de castellà. Dimecres de 9:00 a 9:30 vam fer lectura i quan vam parar de llegir vam fer grups interactius d’anglès. Després del pati vam fer mates, que vam fer un dossier de numeració i a la tarda vam fer el nostre projecte que és diu: La reproducció. Dijous, a català, que va ser el primer que vam fer sense contar la lectura vam fer un dossier de l’accentuació i seguidament vam fer un dictat. En acabar el pati vam fer mates i a la tarda vam fer grup interactius de mates. 

Divendres va ser diferent perquè vam anar d’excursió al zoo de Barcelona tot el dia. A les 9:05 aprox. ja érem al autocar. Una vegada allà primer vam fer una mica de visita per els carrers del Born i ens van explicar que a l’Edat Mitja cada carrer estava ocupat per un gremi del mateix ofici; en aquell carrer hi havia botigues ocupades pels treballadors que feien el mateix ofici que donava el nom del carrer. Més tard, vam entrar el zoo i per grups vam anar per el zoo lliurement. Després van venir monitors que ens van parlar de la reproducció i després vam tornar a visitar el zoo però amb ells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>