Psicomotricitat confinament, proposta 4.

Bon dia, nens i nenes de la comunitat de petits!!  Ja tornem a ser aquí amb moltes ganes i amb propostes molt divertides, que segur que gaudireu amb tota la família.

FEM IOGA?!

La pràctica del ioga té molts beneficis per als infants: millora la concentració, l’aprenentatge, l’atenció, l’autoconeixement, el control de la respiració, la relaxació, l’equilibri, etc. Durant aquests dies hi pot haver estones on els nens i nenes puguin practicar ioga .

LLANÇEM AVIONS DE PAPER!

Qui llança més enfora? Qui vola més temps?

Decorar lliurement els papers i després crear els avions. Podem aprofitar i posar números , colors.. als avions i així poder recordar-los

FEM CABANES DINS DE CASA!

Els podem ajudar als nens/es a construir-les i després deixar-los jugar amb calma i deixar volar la imaginació, hi preparem el material i ells mateixos poden construir-la.

Podem fer servir sofàs, cadires, taules, mantes, llits, llençols, caixes de cartró… les possibilitats són infinites i el joc i la diversió també!

AMAGAR OBJECTES O JOGUNES PER LA CASA I JUGAR AL “FRED O CALENT”

JOC DE COORDINACIÓ

Amb el coll de l’ampolla i un tap, pots fabricar el teu propi joc d’encistellar. També ho pots fabricar amb gots de plàstic o cartró, cordill i una pilota petita.

Us animem que ens féu arribar, algun vídeo o fotografia de les diferents propostes, de la que més us agradi, les podeu enviar aquest correu: tei@escolalledoner.com

VINGA ANIMEU-VOS QUE SON MOLT DIVERTITS!!

Les mestres de psicomotricitat la Susana i l’ Eli.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>