Projecte dels animals a 2n

El segon trimestre hem treballat els diferents tipus d’animals. Al mes de gener vam anar d’excursió al Cosmocaixa i vam poder aprendre moltes coses sobre espècies que no coneixíem, com el Pirarucú. En els grups interactius hem après les diferents classificacions d’animals i entre tots hem descobert un munt de curiositats, per exemple, sabíeu que l’ornitorrinc és un mamífer que pon ous? I sabíeu que hi ha tortugues que quan hivernen respiren per l’anus? I que, en el cas dels cavalls marins, són els mascles el que porten els ous? Doncs aquests són alguns dels exemples que més ens han cridat l’atenció.

Als racons hem pogut aprofundir més en els diferents animals, sobretot amb els vertebrats. Per grups hem buscat informació i imatges per poder crear un gran mapa conceptual. Haver de seleccionar la informació important de tota la que portaven, redactar-la, escriure-la a l’ordinador, buscar fotos a internet i enganxar-les al document, ha estat tot un procés de treball en equip i de noves tecnologies important. Després d’imprimir els documents editats, van exposar el seu treball davant els companys de classe. Enhorabona pel treball.

Aquí us deixem algunes imatges del projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>