Plantem a l’hort

Comença una nova aventura a la Comunitat de Petits. Fins ara utilitzàvem l’hort de l’altre edifici, teníem un tros de terra per plantar-hi. Aquest any a part d’aquest hort, en comencem un de nou a la Comunitat de Petits, amb l’ajuda de les famílies de la comissió de l’hort, s’ha creat un espai en el pati de les herbes aromàtiques, ja està preparada la terra i estem a l’espera d’un punt d’aigua per poder instal·lar un reg automàtic i tenir aigua a prop per regar amb els nens i nenes. Passant pel carrer Joan Coromines en podreu anar observant la seva evolució. El tindrem més a prop i el podrem anar observant i cuidant al dia a dia. L’altre hort seguirem visitant-lo i estarem pendents dels arbres fruiters que hi tenim, quan comencen a brotar, quan treuen la flor i sobretot quan podem anar a collir i tastar els fruits.

Ara fa unes setmanes vam plantar les llavors i les vam anar regant i cuidant molt. Havíem de vigilar de no tocar les plantes que anaven sortint i quan regàvem no tirar l’aigua de molt a prop per no aixafar-les. Finalment ja tenim el planter preparat. Vam començar plantant quatre tomaqueres i algun enciam, però a poc a poc l’hort nou de la Comunitat de Petits anirà agafant forma i vida.

Plantem a l’hort. Classe dels Belluguets P3B

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>