P5: L’ART DE LA MA DE KANDINSKY “EL REALISME”

UN DIA EN ARRIBAR A L’AULA VAM TROBAR LA FOTO D’UN SENYOR EN UN CAVALLET DE PINTURA , ENTRE TOTS/ES VAM PENSAR QUI PODIA SER, A QUE ES DEDICAVA, SI ESTAVA VIU A MORT, ETC. DESPRÉS D’UNA LLARGA CONVERSA LA MESTRA ENS VA DIR QUE ES DEIA VASSILY KANDINSKY. AL LLARG DEL CAP DE SETMANA VAM BUSCAR INFORMACIÓ SOBRE AQUEST.

 

KANDINSKY VA COMENÇAR FENT OBRES REALISTES ON VA PLASMAR DIFERENTS PAISATGES I QUAN VA PODER ES VA PASSAR A L’ABSTRACTE QUE ÉS L’ESTIL QUE MÉS LI AGARDAVA. A L’ESCOLA HEM OBSERVAT DIFERENTS QUADRES DE KANDINSKY I HEM POGUT VEURE I DIFERENCIAR LES CARACTERÍSTIQUES DELS QUADRES REALISTES I DELS QUADRES ABSTRACTES.

EN TONYET ENS VA PORTAR UN RAM DE MIMOSES I APROFITANT QUE ESTAVEN PARLANT DEL REALISME VAM FER UN DIBUIX AL NATURAL DEL RAM DE MIMOSES AMB PINTURA A L’OLI. AQUEST VA SER UN PRIMER TASTET PER EXPERIMENTAR LA TÈCNICA DE LA PINTURA L’OLI I LA BARREJA DE COLORS PER ACONSEGUIR NOUS COLORS. PER PERFECCIONAR LA NOSTRA TECNICA VAM PINTAR EL CIRERER I LA PRUNERA DE L’HORT.

OBSERVANT ALGUNS DELS QUADRES REALISTES DE KANDINSKY, VAM PODER VEURE PAISATGES, EDIFICIS, POBLES O CIUTATS. JUNTS VAM PENSAR SI A PROP NOSTRE TENÍEM ALGUN PAISATGE, EDIFICI, POBLE, .. QUE POGUÉSSIM DIBUIXAR I VA SORTIR LA IDEA QUE PODÍEM DIBUIXAR LA NOSTRA ESCOLA, EL LLEDONER. AIXÍ DONCS VAM SORTIR AL PATI A OBSERVAR I DIBUIXAR L’EDIFICI DE PRIMÀRIA O L’EDIFICI DE PETITS. SEGUIDAMENT VAM PLASMAR EL DIBUIX SOBRE UNA RAJOLA I HO VAM PINTAR-LA AMB RETOLADORS. ENS HAN QUEDAT UNS DIBUIXOS MOLT REALISTES, SOM UNS ARTISTES!!

Fotos realisme Naturalesa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>