Fundació Antoni Tàpies

Aquest divendres hem pogut gaudir de la sortida a la Fundació Antoni Tàpies a Barcelona. La Silvia i a Magalí ens han explicat unes pinzellades de la seva biografia. Amb elles hem pogut recórrer el museu per adonar-nos de com de grans eren els seus quadres. Ens hem fixat en es seus colors, en els materials que utilitzava i hem pogut fins i tot veure un vídeo de com ho feia. Tenim moltes ganes de convertir l’aula en un autèntic taller per posar en pràctica totes les seves idees !!!! Quin gran artista!!!

Finalment al terrat de l’edifici vam poder observar la seva escultura del mitjó juntament amb el núvol i la cadira que caracteritzen la teulada de la fundació.  Que grans que són les seves escultures! Estem ben engrescats per realitzar a l’aula el nostre mitjó durant aquestes darreres setmanes de curs. Que divertit ens ho passarem!!!!

Eventos Originales en la Fundació Antoni Tàpies | Arts Catering

Després, vam acabar el dia dinant al parc diagonal mar on vam gaudir d’uns enormes tobogans , amunt i avall sense parar ! Estones i estones de joc lliure i diversió !

Bufanúvols P4A

Somiatruites P4B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>