EXCURSIÓ MOLLÓ PARC

El passat dilluns 27 de maig, vàrem anar d’excursió la classe de la Naturalesa i els Animals a MOLLÓ PARC.

És un Parc situat a la Vall de Camprodón, a Molló, Girona. Vam realitzar una visita guiada on van observar de prop els animals autòctons dels PIRINEUS, inclús interaccionar amb algun d’ells: Llúdriga, daina,cabra salvatge, llop, linx, guineu, esquirol, voltor, gat salvatge, cérvol, isard, mufló, cabirol, marmota, ós, animals de granja, aus rapinyaires i nocturnes. Vam ser molt afortunats ja que els vàrem poder observar tots menys el porc senglar, que només li vam poder veure el llom (l’esquena). Per realitzar la visita vàrem fer tres grups amb les mestres de l’escola i els responsables guies del parc: el Pau, la Maria i l’Àngel, és per aquest motiu que teniu tres enllaços depenen del grup que estaven els vostres fills i filles. Un grup estava format per nens i nens de la classe dels animals, un altre grup estava format per nens i nens de la naturalesa i un últim grup que estava format per nens i nenes de les dues classes.

Vam gaudir de la natura i ens ho vam passar molt i molt bé ! Us recomanem anar-hi en família ja que és espectacular observar aquest animals de prop.

Mollo parc grup Elisenda (p4B)

Fotos P5A ( grup Ariadna)

Mollo parc P4B i P5A ( grup Sonia)

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>