ELS COLORS DE L’HIVERN : bufanúvols

Hem començat a treballar els diferents colors de l’hivern. Alguns dies, quan hem realitzat el temps també ens hem adonat dels colors del cel. Ens adonem que el cel no és sempre del mateix color. Hi ha dies que té un blau preciós, d’altres està ple de núvols de color blanc, si ha fet vent a vegades és un xic rosat o lilós i fins i tot, algun dia no hem vist el cel perquè hi havia boira. A l’aula hem observat diferents vídeos on el cel és el protagonista. Tot seguit hem realitzat un collage amb aquests colors.

COLLAGE COLORS HIVERNCielo de invierno con sol y nubes | Foto Premium

 

l llarg d’aquests mesos hem anat parlant i coneixent les característiques de l’hivern.  Un dia d’hivern quan vam anar al pati vam trobar un tros de gel ! Emocionats els vam observar i de cop, va desaparèixer ! I és que el gel es fon ! És per aquest motiu que vam crear gel a l’aula … com ? doncs amb aigua posant-la a les glaçoneres i al congelador, quan ho posem a la nevera no surt gel ! Un cop l’hem elaborat a l’aula tenim un repte com el podem tornar a convertir en aigua? Passem una estona molt entretinguda picant, aixafant, remenant, omplint, buidant, transvasant líquids… i esperant, hem de tenir molta paciència per fer aquesta tasca. Com costa !

TROBEM GEL AL PATI !

EXPERIMENTEM AMB GEL

 

També en vam fer de molts colors i ens ho vam passar d’allò més bé pintant amb ell. Renoi, que fred està !

EXPERIMENTEM AMB GEL DE COLORS

 

Per acabar a l’aula entre tots vam crear un MINIMÓN de gel i és que a través de documentals hem descobert que hi ha zones de la terra que hi ha molt gel i sempre hi és. Hem descobert quins animals hi viuen i a l’aula l’hem representat per poder-hi jugar i passar estones increïbles.

MINI MON GEL

Gràcies Bufanúvols per tots aquests moments d’aprenentatges junts !!!!!!!!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>