El Museu de les ciències de Granollers

El passat divendres 7 de juny vam anar des de l’Escola Lledoner caminant fins al Museu de les ciències de Granollers, un bon tros ! Però va valdre la pena l’esforç, QUINA VISITA MÉS INTERESSANT I QUANTES COSES QUE HEM APRÈS !

 

En Sergi, la Maria i la Montse són els experts que ens van acompanyar a la visita guida pel Museu, la visita constava de diferents propostes:

  • Observació amb les lupes de tres animals morts: el milpeus, el porquet de sant antoni i  una aranya.
  • Observació dels cucs de seda i els capolls, els quals hi estem molt familiaritzats ja que en tenim a l’aula en una capsa que ens va portar la Roser.
  • Observació de capses transparents amb animals morts com les aranyes i les papallones de totes mides i colors, etc.
  • Observació de terraris amb animals vius de diferents llocs del món: insecte pal, insecte fulla, escarbats o panaroles, aranyes de la selva, escarbat tigre, grills, una aranya molt gran…
  • Observació directe i TOCA-TOCA d’animals molt espectaculars d’arreu del món: un simpàtic cranc molt gran anomenat zeus que menja plàtan, el milpeus gegant, dues papallones molt grans, cargols de terra enormes i que pesen molt, una taràntula (no és verinosa), però era molt peluda i gran. En Sergi ens els va deixar tocar als nens i les nenes que voliem, menys l’escarbat rinoceront que és molt gran i quan clava les ungles per agafar-se ens podria fer alguna rascada a la nostra pell, així que només ho va deixar fer als adults. L’escorpí només el vam poder observar en el seu petit terrari ja que té verí a la cua i ens la podria clavar. Però vam descobrir qua amb la llum ultravioleta es veu de color verd fluorescent !

Tots ens vam sentir molt a gust a les diferents propostes, tot i que a moments , ens feien una miqueta d’angúnia certes bestioles o fins i tot un xic de por. Junts vam gaudir d’una nova experiència que ens ha enriquit molt i ens ha fet sentir noves sensacions.

Si alguna FAMÍIA s’anima els DIVENDRES tarda el Museu està obert per poder-ho visitar amb els vostres fills i filles i gaudir tant com nosaltres de tot aquest món fascinant entorn als insectes i bestioles.

Fotografies museu grup dels ANIMALS

Fotografies museu grup dels PLANETES

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>