Antoni Cumella i Serret, projecte a 2n

Durant el primer trimestre, els grups de 2n hem estat treballant el ceramista granollerí Antoni Cumella i Serret. Hem descobert moltes coses sobre la seva vida i la seva obra. Per altra banda, també hem aprofitat per treballat alguna de les seves tècniques amb el fang.

En una sessió vam treballar amb fang per explorar les seves possibilitats i les seves propietats tant en fresc i com un cop sec. Sabent que l’objectiu no és endur-nos la producció a casa, sino només fer proves: què se li queda enganxat i que no, quins tipus de gravats li podem fer, quin tipus de modelatge és més fràgil o susceptible de trencar-se o esquerdar-se, el paper de l’aigua… Aquí podeu veure fotos d’aquesta primera exploració del fang

Després d’observar com ha quedat el fang un cop sec i de verbalitzar-ne les propietats observades, tornem a treballar amb fang, aquest cop ja comptant que la producció serà definitiva i que l’acabarem pintant per endur-nos’la a casa. Aquí podeu veure fotos del procés i algun resultat.

Finalment, just abans de Nadal, van venir des del Museu de Granollers a fer-nos un taller sobre l’Antoni Cumella i les seves tècniques. Es van quedar bocabadats amb tot el que ja sabíem sobre l’artista! El cas és que ens van fer un taller. Les produccions ja les teniu a casa i aquí podreu veure les fotos del procés.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>