Comencem Grups Interactius a P4!!!!

Els nens i nenes de P4 hem començat els Grups Interactius de matemàtiques, fa temps que ho esperàvem amb il·lusió, ens agrada fer les activitats que fan els grans. Hem realitzat activitats de mesures, de càlcul, de geometria i de lògica. Moltes d’aquestes activitats són jocs que podem jugar amb companys/es i fins i tot a casa, jocs de taula per passar una bona estona i aprendre amb la família i als amics/amigues.

Hem après a jugar al domino, al memori, a jocs amb el dau, hem conegut formes geomètriques, hem classificat, ens hem mesurat a nosaltres i als nostres companys/es entre d’altres activitats.

Totes aquestes activitats les realitzarem setmanalment, per aquest motiu necessitem la vostra col·laboració. Si teniu un dia que podeu venir no deixeu de parlar amb nosaltres i atreviu-vos a viure aquesta experiència amb els vostres fills/es i els seus companys/es de classe.

Moltes gràcies.

Podeu veure les fotografies de la classe dels Dinosaures aquí.

Podeu veure les fotografies de la classe dels cavalls aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>