100TÍFIQUES

100tífiques” és un acte celebrat en coincidència amb el “Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència”.

L’11 de febrer, més d’un centenar de dones de perfil cientificotecnològic han fet xerrades divulgatives en escoles de Catalunya. Aquesta activitat té una doble finalitat: donar visibilitat a les dones del món científic i tecnològic i, alhora, impulsar les vocacions cientificotècniques dels nens i (en especial) les nenes.

Als alumnes de 5è i 6è els ha visitat Laia Recasens, farmacèutica i bioquímica. Els ha explicat la manca de referents femenins en el món de la ciència i els ha recordat que la gran majoria d’aquests referents són masculins. Després els ha parlat de la seva experiència personal, de la seva carrera professional i dels estudis i les feines que ha fet. Els ha recomanat molta constància i esforç per aconseguir els seus objectius.

Programa impulsat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) i el Barcelona Institute for Science and Technology (BIST), amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>