RECITAL DE POEMES

Aquí us deixem un recull dels poemes recitats per l’alumnat, esperem poder tornar a fer el recital de poemes tots plegats, com hem anat fent aquests últims anys.
Gaudiu de les festes de Nadal, ens retrobem amb la mateixa il·lusió de sempre l’11 de gener.
BONES FESTES!

OLAF VISITA A L’ALUMNAT DEL MENJADOR

Olaf, l’entranyable ninot de neu que acompanya a Elsa i Anna en les aventures de ‘Frozen’, ha vingut a visitar als alumnes del menjador, junts han passat una bona estona. Aquí us deixem un recull de fotos del moment.

TELÈFON MÒBIL DE L’ESCOLA

Benvolgudes famílies,
Per agilitzar i facilitar la comunicació escola i famílies el centre ha comprat un telèfon mòbil. A partir d’ara us enviarem les comunicacions a través d’un canal de Telegram, us recomanem que instal·leu l’aplicació als vostres mòbils per poder rebre les diferents informacions de… Llegeix més»

EXPLOSIÓ DE COLORS

El confinament ens va portar a un final de curs estrany. En tornar al setembre vam decidir fer un mural per reflectir les males emocions i desprès DESTRUIR-LO per convertir-lo en una EXPLOSIÓ DE COLOR que ara guarneix la nostra escola. El mural l’hem substituït… Llegeix més»

APARCABICIS I APARCAPATINETS

Ja tenim a l’escola l’aparcabicis i l’aparcapatinets que ens ha posat l’Ajuntament. A partir de divendres 27 els alumnes ja els deixaran allà, recordeu que han de portar cadenat per aparcar-los.

 
 

REUNIONS FAMÍILIES

Benvolgudes famílies.
Properament celebrarem les reunions de tutoria amb les famílies. Us recordem que les reunions seran per videoconferència.  En el correu que us vam enviar el divendres 18 trobareu els enllaços per accedir a les reunions.
DATA I HORA DE LES REUNIONS

CICLE

DATA

HORA

EDUCACIÓ INFANTIL

Dijous, 24 de… Llegeix més»

PLA D’OBERTURA CURS 2020/2021

El Pla d’obertura de centre, ha estat revisat i actualitzat durant la primera setmana de setembre. S’ha aprovat en el Consell Escolar celebrat el 8 de setembre  i s’ha presentat a les famílies el 9 de setembre.
Enllaç al Pla [+]
El Punt… Llegeix més»

QUADERNS CURS 2020/2021

Benvolgudes famílies,
Us facilitem la relació de quaderns amb els que treballarem el curs vinent. Com cada any aquelles famílies que ho vulguin podran fer la compra dels quaderns, a través de l’AFA de l’escola, durant el mes de setembre. Més endavant l’AFA us farà arribar… Llegeix més»

FI DE CURS 2019/2020

Aquesta setmana ens acomiadem amb una sensació estranya perquè aquest ha sigut un curs diferent. Aquests dies hauríem viscut moments emotius plens de complicitat, abraçades, molts somriures i algunes llàgrimes.
Als més grans de l’escola els desitgem molta sort i energia per a la nova etapa… Llegeix més»

PLA DE REOBERTURA DE CENTRE

Les famílies que heu de portar els vostres fills a l’escola heu de portar la següent documentació:
Documentació: la documentació es lliura presencialment el mateix dia i/o a la tutora del grup classe per correu electrònic. La documentació que li arribi a la tutora telemàticament la… Llegeix més»

PREINSCRIPCIÓ CURS 2020/2021


El calendari de la preinscripció per al curs escolar 2020-2021 s’ha vist afectat per la crisi sanitària del coronavirus a Catalunya i l’estat d’alarma.
PUBLICACIÓ DEL LLISTAT PROVISIONAL AMB BAREM [+]
La preinscripció per l’educació infantil, primària i ESO serà entre el 13 i el… Llegeix més»

PORTES OBERTES

Si no vau poder venir a les Portes Obertes de l’escola, aquí us deixem un vídeo resum d’aquell dia i del que fem a l’escola.
Podeu trucar al telèfon de l’escola per a més informació.
Aquell dia vam gaudir molt, esperem poder tenir més dies així aviat.
Esperem… Llegeix més»

SOL·LICITUDS BEQUES

Informació per presentar les sol·licituds de beques per al curs 2020/2021 de l’Ajuntament de Cerdanyola.
El període de beques escolars començarà el dilluns 11/05 i fins al 30/06. Aquest any a causa de la situació de COVID-19 l’entrega de la sol·licitud ha canviat. Pot ser de… Llegeix més»

PROPOSTES TERCER TRIMESTRE

Clicant la imatge del vostre cicle accedireu a les diferents propostes que anirem publicant mentre no podem fer l’escola presencial.


EDUCACIÓ INFANTIL
MITJANS


QUART
CICLE SUPERIOR

 
 
 
 
 
 
 
 

DES DE CASA…

Aquí us deixem unes abraçades, uns petons i unes recomanacions del personal del centre.
Després del vídeo teniu els enllaços a algunes de les recomanacions que trobareu en format digital.

– Canten Esther, Mercè, Carol, Joan B, Víctor i Jordi –
CLIQUEU LES IMATGES PER ACCEDIR ALS ENLLAÇOS…

Llegeix més»

INFORMACIÓ TARGETES MONEDER

Informació actualitzada el 26 de març de 2020

L‘Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
Informa que han arribat les targetes moneder que ha activat la Generalitat de Catalunya per a aquelles persones beneficiàries d’ajut de menjador escolar del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Totes del còmput de 4… Llegeix més»