CONEIX LA NOSTRA ESCOLA!

Voleu veure la nostra escola? El Jacme March té molts projectes i activitats que oferir!

Mireu, mireu! Alguns alumnes us explicaran com treballem a l’escola i com de bé ens ho passem mentre aprenem!

Feu clic en el següent vídeo, i descobreix el nostre centre!

 

ERASMUS +

La nostra escola, durant els cursos 2017-2018 i 2018-2019, va participar en un projecte ERASMUS+ amb la cooperació i col·laboració de dues escoles, una d’ Heraklon- Creta (Grècia) i una altra de Gdansk (Polònia).

Durant el curs escolar 2019-2020, l’escola va formar part d’un nou projecte internacional anomenat “DOING SMALL THINGS WITH GREAT LOVE”. La nostra escola és la coordinadora del projecte amb tres escoles europees de Croàcia, Grècia i Itàlia. En l’actualitat, el projecte ha quedat en stand-by a causa de la pandèmia i a l’espera de poder reprendre el projecte quan millori la situació.

“DOING SMALL THINGS WITH GREAT LOVE” es tracta d’un projecte solidari a nivell internacional. Els quatres països ens coordinem per realitzar accions de  manera simultània per aconseguir un impacte major i contribuir per fer del nostre món un lloc millor.

CARNAVAL 2021

Aquí us deixem el super Carnaval de l’Escola Jacme March!!

Tant nens, nenes, com mestres ens ho hem passat genial. Esperem que us agradi!

Goodbye to our Language Assistants Year5

Els alumnes de 5è, també han tingut la possibilitat de participar en el Projecte Sharing to Learn. Els seus language assistants han estat l’Àlex i l’Andrea. Degut al COVID-19 no ens hem pogut acomiadar com ens hauria agradat, però… us hem pogut dir adéu de manera telemàtica. Esperem que amb aquest vídeo feu memòria de tots els moments bonics que hem pogut viure durant el primer i segon trimestre. Thanks a lot for all your dedication and support!  Youhave been brilliant. … Llegeix més»

Goodbye to our Language Assistants 4A

Ens hem pogut acomiadar de la Laia i en Jose que han estat amb nosaltres durant aquest curs i fins al març.Ha estat una experiència fantàstica, i de ben segur que us trobarem a faltar l’any vinent! Estem molt contents d’haver compartit aquest projecte amb vosaltres. Us volem fer saber que, les portes del Jacme March, sempre estaran obertes per a que ens vingueu a visitar. Keep smiling!… Llegeix més»