PARES I MARES MÚSICS A L’ESCOLA

La Dorota, mare del Sebastian Ramírez de 2nA ha vingut a la classe de música (a la sessió d’hora i mitja)de 2nB amb el handpan. Ens ha interpretat algunes peces musicals i amb la seva ajuda hem pogut aprendre algunes tècniques bàsiques per a poder-lo tocar.

https://photos.app.goo.gl/rHDmKY7sfsJ1iBX86

 

El Juan, pare del Valentino de 2nA, ha vingut a la classe de música (a la sessió d’hora i mitja). Ell és pianista i cantant. Ens ha interpretat diverses cançons. Moltes d’aquestes les hem reconegut perquè són cançons molt actuals. Hem pogut seguir els tempos de les músiques amb el cos. També l’hem pogut veure en un video d’un programa musical de TV3 on va participar.

https://photos.app.goo.gl/NabdXyFThumPYPM89

https://photos.app.goo.gl/SVxJd9PAQkMfEo8U9

El David, pare de l’Alba de 3rB, ha vingut a la classe de música (a la sessió d’una hora). Ha portat el seu piano elèctric i hem pogut escoltar diferents peces musicals. Li hem fet preguntes per saber el seu recorregut musical i ens ha dit que quan escolta una cançó i li agrada esbrina les notes (té molt bona oïda) per poder-la interpretar amb el piano. També hem pogut seguir el tempo de les músiques amb els bastons.

https://photos.app.goo.gl/f6GnmEJUPSzgkUUZ7

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>