SALUTACIÓ CURS 2019-20.

Benvolgudes famílies,

La natura ens anuncia que l’estiu es va acabant i que el setembre ja és aquí posant punt i final a les vacances. Cal doncs preparar els estris i l’esperit per començar un nou curs plens d’expectatives i amb més ganes que mai. La mainada segur que ja us demana tornar a l’escola i vosaltres, juntament amb ells, ho aneu preparant tot amb molta cura i il·lusió, joiosos d’encetar una nova etapa.

D’ altra banda, a l’escola, també ho anem posant tot a punt per fer l’estada al centre agradable com si de casa nostra es tractés. Properament rebreu les convocatòries de les diferents reunions d’inici de curs on us explicarem la planificació anual així com totes les novetats. Recordeu que la vostra assistència a les mateixes i la vostra participació en les diferents activitats és bàsica per a poder acompanyar amb èxit als vostres fills i filles en el seu procés de formació i aprenentatge.

Desitgem que aquest curs 2019-2020 sigui el millor de tots, que aprenguem molt i ens ho passem molt bé . L’equip de mestres estem segurs que junts tot ho aconseguirem!

BON INICI DE CURS!

La Direcció.