BUTLLETÍ ELECTRÒNIC DE L’ESCOLA FREDERIC GODÀS – NÚMERO 16 – FEBRER 2017


Acabem el mes de gener reflexionant sobre els refugiats i passant a l’acció a partir de la cooperació en el Dia de la Pau i el febrer ens portarà la festa del Carnestoltes en el que la disbauxa ila mirada irònica a aquest estrany món que ens envolta regnarà a la  nostra escola.

 

A continuació relacionem algunes de les activitats que durem a terme durant aquest mes:

– 1r participarà a la trobada de barris amb less Escoles Camps Elisis i Francesco Tonucci compartint un matí de jocs, rebran la visita de les infermeres del CAP sobre alimentació saludable i assistirà a l’audició “Els Tomballons” a l’Auditori Enric Granados

– 2n rebrà la visita de les infermeres del CAP sobre exercici físic i descans.

– 6è assistirà a l’audició “La Batucada” a l’Auditori Enric Granados, visitarà els instituts en el procés de preparació de la important decisió del finalitzar l’Educació Primària i viurà l’esperada Sortida a la Neu.

De totes i cadascuna d’aquestes activitats rebreu més informació a través dels vostres fills i filles a mesura que es vagin realitzant.

Podeu seguir l’activitat de l’escola a través dels nostres blocs (http://www.xtec.cat/ceipfredericgodas/blocs.htm) i us animem a compartir-ho amb els vostres fills i filles. Podreu trobar-hi fotografies de la diada de Sant Antoni i de la inauguració de la reforma de l’entrada principal de l’escola en el marc de les actuacions recollides en el projecte dels Camins Escolars per part de l’alcalde al Bloc d’Activitats de l’Escola,  teatre i projectes a  Educació Infantil, fotografies dels Espais de Joc a Cicle Inicial i sortides a l’Auditori i al Museu de Lleida i la primera participació al projecte Patis Actius a Cicle Mitjà i la Xerrada sobre els refugiats i el Taller sobre el Bullying al Cicle Superior.

Esperem que el Butlletí Informatiu us sigui útil!