FINAL DE CURS 2020-21.

Benvolgudes famílies,

El 22 de juny és arribat i amb aquesta data posem punt i final a un curs escolar carregat d’incerteses i neguits, però també un curs ple de comprensió i empatia per totes les parts: alumnat, professorat, monitors, famílies, AMPA… De ben segur que sense la vostra col·laboració no haguéssim aconseguit tants èxits en un any tan difícil.

De part del claustre de mestres us volem donar les gràcies per la vostra paciència i responsabilitat sobretot a l’hora d’ajustar-vos a les normes (puntualitat, distància, canvis de programació, PCR i altres…) Sabem que totes aquestes mesures han costat esforç i potser a alguns us hagués agradat més actuar sense tantes restriccions, però ha calgut fer-ho pel bé de tothom.

Ara ens toca descansar a tots plegats i intentar passar un bon estiu per poder arribar al setembre plens d’energia i il·lusió. Als joves que marxen cap a l’Institut volem desitjar-los que el canvi sigui positiu i estem segurs que al nou centre es trobaran, com a mínim, igual de bé que al Godàs.

I per posar una cirereta dolça a aquest comiat us oferim uns vídeos dels vostres fills i filles on podreu comprovar que el temps passa i que els vostres petits/es van progressant cada dia en habilitats que els fan més competents acadèmicament i millors persones.

VÍDEOS DE P3.

VÍDEOS DE P4-P5.

VÍDEOS DE CICLE INICIAL.

VÍDEOS DE CICLE MITJÀ.

VÍDEOS DE CICLE SUPERIOR.

BON ESTIU A TOTHOM!

L’equip directiu
(Irene, Raül i Maria José)