BUTLLETÍ ELECTRÒNIC NÚMERO 6 – FEBRER 2016

BUTLLETI

Hem acabat el mes de gener amb la celebració del Dia Escolar de la No-violència i la Pau i començarem el mes de febrer amb la festa del Carnestoltes.

Durant el febrer els nens i nenes de P3 aniran al Caixaforum, els de 1r aniran a l’Auditori “Enric Granados”, a 4t visitaran el Museu Morera, a 5è gaudiran de l’audició d’una Batucada i els de 6è viuran l’esperada Sortida a la Neu. De totes les activitats esmentades rebreu la informació corresponent a través dels vostres fills i filles, en el moment oportú.

Continuarem duent a terme les reunions de seguiment amb les famílies, dels cursos que encara resten pendents.

Podeu fer un cop d’ull a les activitats del mes de gener a l’escola a través dels nostres blocs (http://www.xtec.cat/ceipfredericgodas/blocs.htm) i us animem a compartir-ho amb els vostres fills i filles. Podreu trobar-hi la celebració de Sant Antoni i la sortida a la Ludoteca de P5 a Educació Infantil, la Cançó de la Pau i les sortides al Museu Morera a Cicle Inicial, els Taller de Matemàtiques i el dia de la joguina a Cicle Mitjà.

Esperem que el Butlletí Informatiu us sigui útil!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>