Roser Capdevila a Flix

El passat dissabte 14 d’abril, a les 5 de la tarda i a la sala de Ca Don Ventura de Flix, va tenir lloc la presentació del llibre: “LA NENA QUE VOLIA DIBUIXAR”, de la Roser Capdevila (79 anys).Cal destacar que la il•lustradora i escriptora Roser va acompanyada d’una de les tres bessones cada cop que va a un lloc a presentar aquest llibre, aquesta vegada va venir acompanyada per l’Anna.
La presentació la va dur a terme l’escriptor local Albert Guiu. Durant quasi l’hora i quart que va durar l’acte podríem dir que ens va resultar com un obrir i tancar d’ulls, ja que la Roser ho va fer possible. La protagonista ens explica la seva vida en una època marcada per la postguerra. On narra el gran poder de l’Esglèsia que ho domina tot.
El relat explica la seva vida i la de les persones que l’envolten: pares, germans, oncles, professors d’escola……., a més del barri on vivia
Les protagonistes principals de les seves obres són les tres bessones, personatges basats en les seves filles, Ana, Helena i Teresa. El personatge de la bruixa avorrida està basat en la seva mestra Doña Pilar que no li queia bé.
El llibre va acompanyat d’un plànol dibuixat per la Roser sobre la processó de corpus a Horta durant els anys 50.

A nosaltres ens va resultar una xerrada molt entretinguda i molt divertida. Ens vam fer una fotografia am la Roser i la seva filla Anna i ens van signar el llibre.

Mariona Bautista Raduà i Douae El Ahmadi
2CSA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>