Visita de pares i mares de quart

Els pares i mares de la classe de quart són una passada. Si el curs passat la mare de Kiran ens va venir a explicar com fer olives en conserva, que per cert estaven boníssimes, aquest curs hem seguit tenint més visites.
Al mes de gener el pare de Laura ens va fer una xerrada sobre les energies renovables, en concret de les centrals solars on treballava en aquell moment.

Doncs la setmana del 16 al 19 d’abril vam seguir tenint visites. Com que teníem ganes de fer un hort, vam aprofitar l’espai que hi ha al pati d’infantil per demanar-li al pare de Roger, Joan Agramunt, que ens ajudés. Va venir el dimarts 16 d’abril i ens va portar tomateres, alberginieres, carabassons, enciams i pimentons i ens va explicar que si fem les feines ben fetes a final de curs podríem provar alguns dels seus fruits. Així doncs se’ns ha girat feina per regar, treure males herbes, vigilar que les plantes creixin bé… sort que els alumnes de cicle inicial i infantil també fan feines a l’hort i entre tots ens ajudarem.

El dijous 19 d’abril vam tenir la visita d’Anna Jornet i Margarita Llauradó, mares de Jan Bagés i Júlia que ens van venir a explicar les feines que es fan a un Ajuntament, que és el lloc on treballen les dos, i ens van fer una activitat molt divertida ja que ens van portar una urna i vam simular que era un dia d’eleccions.
Ens encanta que vinguin els nostres pares i mares ja que abans que comencin les xerrades els hi fem unes preguntes sobre el seu pas per la nostra escola i ens expliquen alguna anècdota.

Moltes gràcies per venir i compartir amb nosaltres les vostres experiències.


2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>