Rua de Carnestoltes

Benvolgudes famílies,

Ja tenim aquí el Carnestoltes Escolar 2018, a continuació detallem horaris i consells que ajudaran al bon desenvolupament de l’activitat.

En primer lloc us animem a fer més festa incorporant a la vostra persona algun petit detall carnestoltenc, una nas de pallasso, un ull pintat, un barret divertit…

Dit això, sapigueu que a ¾ de 3 s’obriran les portes de l’escola. Les famílies poden entrar per ajudar a vestir la canalla. Un cop vestida es farà una foto de grup i caldrà que tothom surti cap al carrer.

Entre 3 i 1 quart de 4 hauria d’iniciar-se la rua. Aquest és un dels moments on darrerament tenim més problemes:
• Cal evitar que familiars i canalla es barregin. És important romandre a les voreres.
• Cal evitar interrompre per fer fotos, vídeos… Tot plegat es pot fer des de la vorera i, si respectem aquest consell, aconseguirem un camp visual més ampli i sense obstacles.
• Cal deixar que la canalla sigui la protagonista, que sigui espontània, que gaudeixi de la festa sense veure’s obligada cada instant a posar per una foto, una imatge de vídeo… Qualsevol professional sap que les bones fotos són fruit de la naturalitat i l’espontaneïtat.

Tot seguit s’unirà a la rua la canalla de l’Escola Bressol i plegats anirem cap a la pista passant pel carrer Escoles, plaça la Pau i avinguda de la Llum.

Un cop dins la pista pregó, música, balls … festa carnestoltesca fins a 2 quarts de 5 de la tarda. Recordeu que dins a la pista no hi poden entrar ni pares ni mares, a excepció de les persones autoritzades per l’AMPA.

En acabar, s’obrirà la porta i les famílies podran entrar, tal com fem habitualment l’alumnat de cursos més alts marxarà sol i, el de cursos més petits caldrà recollir-lo i assegurar-se que el/la mestre/a se n’ha assabentat.

Des d’aquestes línies demanar i agrair la vostra col•laboració d’antuvi. Felicitar l’AMPA per tal i com està portant l’organització de la festa, agrair la col•laboració de l’Ajuntament, felicitar el professorat per suport i participació i desitjar a tothom una MOLT BONA FESTA!

Un darrer apunt, recordeu que dilluns 12 es festa de lliure disposició.

Sa Majestat Carnestoltes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>