Primer dia de classe

Avui, a les 9 menys 5 s’obrien les portes de l’escola per començar les classes del curs 2017-18, tot i les novetats la tònica a destacar ha estat la normalitat, instal·lacions i professorat tot a punt per tal que la canalla s’incorporés sense cap problema i donar plegats el tret de sortida al curs 2017-18.
Pel que fa a Educació Infantil tal i com es va informar a la reunió amb les famílies que es va dur a terme el dia 7, hem començat a posar en pràctica l’entrada relaxada, la qual cosa suposa per una banda, allargar el període d’entrada i per altra, facilitar l’entrada de mares i pares fins l’aula, la qual cosa suavitza el comiat al temps que permet el contacte diari i directe amb la mestra.
Pel que fa a Primària, tot i entrar com és habitual fent fila, al llarg de la sessió d’acollida s’ha proposat a l’alumnat una nova modalitat d’entrada, la lliure. A les 9 menys 5 el professorat és a l’aula i la canalla va entrant lliurement, que a diferència de d’infantil té la durada habitual, en acabar de sonar la música tothom ha d’estar a classe. No hi ha files, s’entra per la porta principal que deixa de ser la de “mestres i visites” per ser la de tothom.
Tot i que es aviat per recollir opinions, un cop passat el primer dia, en tenim molt bones sensacions.
Bon curs.

3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>