Descobreix les Terres de l’Ebre

L’empresa Ebrejocs.cat ha posat a la venda el joc Descobreix… Les Terres de l’Ebre, una iniciativa que pretén donar a conèixer curiositats ebrenques  al temps que recuperar els jocs de taula.

El joc consisteix en una maleta que inclou un tauler amb un mapa del territori ebrenc i diferents fitxes de les rutes, unes capsetes amb preguntes de cada població, dos daus i un rellotge de sorra. La maleta, també conté un relat exclusiu de l’escriptora Francesca Aliern, on explica com va començar el projecte mitjançant una història que inclou els dotze personatges creats expressament per al joc.

El passat dimecres 9 de març en un acte celebrat a la Sala de Plens del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre es va lliurar a tots i cadascun dels centres escolars de la comarca un exemplar del joc una iniciativa del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i l’Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>